L’AUTOR

RAMON HERRERO

Com a guionista, la meva feina consisteix en atrapar emocionalment l’espectador a través dels arguments, els personatges i els plantejaments. Les xarxes socials, internet i la Interactivitat, en general, permeten connectar més i millor amb el públic. Qualsevol idea es pot transformar en una història apassionant. Qualsevol element pot esdevenir protagonista en l’escenari de la nova comunicació.

Creador i guionista de  continguts de canals on-line com NESTLÉ TV, que  ha estat escollit pel SETI-Ministerio de Industria com a un dels 20 millors webs de l’ estat.

Generador de continguts tant audiovisuals com per a esdeveniments empresarials i institucionals. Algunes de les entitats amb les que ha col.laborat són: Diputació de Barcelona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya,  Museu de la Ciència, Panasonic, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Danone, ONCE, Deutsche Bank, Ajuntament de Barcelona, SONY, SEAT, DAMM, Esteve, Font-Vella, MRW, Roca Barcelona Gallery,  Gas Natural, PIMESTIC, Simon Holding, Centre d’Atenció Turística (CAT) de Berga…

Coautor, story editor  i guionista de diverses sèries d’animació com Rovelló o Sylvan i de programes infantils i juvenils com TPH Club. He escrit guions humorístics per a Todos a cien (El Terrat, La Sexta), la revista El Jueves…  Feines  que han estat premiades  en diverses ocasions: premi Zapping 2000 pel programa infantil TPH-Club , premi Zapping 2002 a la millor sèrie d’animació per Rovelló, premi Gaudí 2009 al millor llargmetratge d’animació per Un Nadal sense Noel.

Deixa un comentari